Привіт всім! Посварився з дружиною, хочу попросити пробачення, і тут без квітів не обійтись. Порадьте мені які квіти подарувати в цій ситуації, та в якому інтернет-магазині у Львові їх купити.
Купівля квітів у Львові
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22023-04-25 13:23:23
Все залежить від того наскільки ти образив дружину, бо якщо все серйозно квітами не обійтись. Знаю я один хороший квітковий магазин у Львові, де я вже багато раз купувала квіти, і вони завжди максимально свіжі та красиві.
Поделиться32023-04-25 13:25:50
Та сварка в нас не серйозна, думаю квіти допоможуть, я дружині їх на жаль рідко дарую. Тому буду дуже вдячний, якщо порадиш якийсь оригінальний букет, та залиш посилання на магазин в якому ти купуєш квіти.
Поделиться42023-04-25 13:37:13
Просто троянди в цій ситуації, це дуже банально, потрібно щось по цікавіше. Від себе хочу порадити красивий та ніжний букет «Романтична Пекарська» https://kvitna.ua/collection/bouquets який складається з різних квітів, і троянди там є в тому числі. Я як жінка, вважаю що такий букет здатний розтопити серце будь-якої жінки.
Придбати квіти ти зможеш в інтернет-магазині Квітна, саме в ньому так багато готових букетів, що просто очі розбігаються. Кожен із букетів являється дизайнерською роботою флориста, і подібний не знайдеш в інших квіткових магазинах. Зверни увагу на онлайн вітрину з відео до кожного букета, що дозволяє його розгледіти з усіх сторін, та зробити правильний вибір. Магазин працює 24/7, і доставка у них дуже швидка, уже упродовж години після замовлення, квіти будуть доставлені по потрібній адресі. Можна навіть записку зі словами кохання додати до букета, це точно її вразить. Квіти завжди дуже свіжі, адже букети формують одразу після замовлення. Доставка від 2500 гривень, у них безкоштовна. У Львові це кращий квітковий магазин, тому без букета ти точно не залишишся.
Поделиться52023-05-28 12:29:48
Удобнее всего заказывать цветы в доставке.