Доброго вечора всім! Нещодавно знайшов собі віддалену роботу, і для її виконання мені потрібен ноутбук. Хочу купити саме Apple MacBook. Порадьте інтернет-магазин де його можна купити.
Купівля Apple MacBook
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-03-13 17:48:57
Вітаю! Я вас чудово розумію, сама нещодавно була у такій ситуації. Скоротили на роботі, знайшла віддалену, на якій досі працюю. Щоб робити цю роботу, купила теж Apple MacBook, який вже точно окупив себе.
Поделиться32023-03-13 17:50:14
А я переглянув декілька варіантів магазинів, але так нічого і не вибрав через високі ціни та відсутність вибору. Підкажіть у якому інтернет-магазині ви собі купували?
Поделиться42023-03-13 17:51:43
Для віддаленої роботи потрібний гарний, функціональний ноутбук. Тому я собі купила ноутбук Apple MacBook https://allo.ua/ua/products/notebooks/p … tel-apple/ у перевіреному інтернет-магазині "Алло", де завжди величезний вибір якісної техніки, за хорошими цінами. У цих ноутбуках дуже багато вбудованої пам'яті, це досить хороша характеристика, що робить його досить швидким. Також немаленькі екрани, які показують зображення найвищої якості. На сайті магазину ви можете перглянути весь вибір даних ноутбуків. В наявності є безліч чудових варіантів. Вдалої вам купівлі.
Отредактировано Кнопка (2023-03-13 17:52:32)